Să ridice mâna sus cine nu a văzut vreodată, dar numai cu colţul ochiului, imagini inexplicabile, chiar înfricoşătoare. Pe mine, acest fenomen mă depăşeşte şi mă îngrozeşte în acelaşi timp, pentru că nu înţeleg pe deplin situaţia. Deşi, o explicaţie plauzibilă ar fi aceasta: creierul uman, încercând să transmită realitatea, transmite informaţii false, prin prisma capacităţilor sale de analiză, şi astfel apar asemenea senzaţii stranii.

Altă situaţie, la fel de dubioasă e aceea cu vânătăile şi zgârâieturile care apar fără un motiv anume. Adică seara eşti perfect ok şi dimineaţa se lăfăie pe piele ori ceva vânătăi, ori zgârâieturi, ori combinaţii. Şi de obicei apar în zone în care e greu să te loveşti în somn fără să te trezeşti. Detest chestia asta. Uneori, aceste „semne” apar peste zi, dar fără a fi o consecinţă a vreunei lovituri memorabile. Cam ciudat, nu?

Ultimele fenomene ciudate pe care le-am experimentat şi despre care mai vreau să spun aici sunt senzaşia de deja vu şi hiperpercepţia, întrucâtva asemănătoare.  Senzaţii greu de explicat în cuvinte, care te lasă un pic încurcat. După episoade de genul acestora, realitatea pare atât de diferită şi de relativă…

Mai multe fenomene ciudate care încă nu sunt pe deplin explicate aveţi aici.

Anunțuri