Vă mai amintiţi de aventura cu avizul de la electrica? Ei bine, s-a încheiat. Şi asta datorită unor funcţionare de acolo. Am luat avizul final şi am reuşit să închei contractul definitiv în aceeaşi vizită. Nu 2, nu 3, nu mai multe, aşa cum s-a întâmplat cu avizul.

Am luat avizul şi două birouri mai încolo plus 30 de minute mai târziu era gata şi contractul. Şi asta pentru că una dintre persoanele de acolo a considerat că e inimaginabil şi intolerabil ca cineva să facă mai mult de 2-3 drumuri pentru un aviz. Şi a vorbit cu o colegă de-a ei şi au rezolvat ce era nevoie. Fără să se uite de sus, fără să considere că e sub demnitatea lor să ajute un client.

Da, se poate şi la noi în România. Numai că oamenii pe care îi căutăm noi, adică cei care chiar muncesc, cei cărora nu le este ruşine să facă ceea ce trebuie, cei cărora le pasă, sunt rari. Şi nu se văd pentru că de obicei nu se vorbeşte despre ei, nu apar la ştiri şi nu dau subiecte de senzaţie. Nu ies în faţă, nu se laudă, ci îşi fac tăcuţi treaba. Şi pentru asta merită mai mult. Felicitări şi mulţumesc pentru ceea ce faceţi!

Anunțuri