Au trecut sărbătorile atât de repede… Şi acum e gata şi aşa-zisa vacanţă de Paşte, care numai vacanţă nu a fost… Calendaristic, în programă, în structura anului, oricum aş lua-o, săptămâna asta a fost liberă. Dar au fost atâtea de făcut încât a trecut ca fulgerul.

Începe un nou modul, cu un program nou şi noi provocări… Trec zilele şi se apropie finalul de an. Bate la uşă licenţa, iar rezidenţiatul e imediat în urmă, pe scări. Noroc cu celelalte preocupări, altfel totul ar părea sec. Proiectele personale şi chiar micile inconveniente din viaţa de zi cu zi fac ca totul să aibă o anumită savoare, fac ca totul să merite.

În altă ordine de idei… ieri am luat verighetele. Sunt superbe! Mai avem câteva detalii şi sunt gata şi invitaţiile (prieteni, verificaţi-vă mail-urile :)). Am updatat şi site-ul. Muncă, nu glumă 🙂 Dar merită. Acum arată mai bine şi are şi ceva muzică 🙂

Acum, singura dezamăgire e vremea. În mai nu se poate sta afară în tricou sau măcar un tricou cu o geacă subţire. Aproape că e nevoie de geacă de iarnă, la ce temperaturi sunt. Şi mai şi plouă şi e înnorat aproape tot timpul. Dar poate o sa vină şi zile mai calde cât de curând. Eu încă mai sper.

Anunțuri