Mă numesc Mădălina Zbranca, am terminat 6 ani de medicină în Cluj (rezidentă pe chirurgie generală) și visez la o lume mai bună pentru noi.

Am venit în Ardeal tocmai din Moldova, mai precis din Bacău.

Sunt doar un om, cu reacții, idei, dorințe omenești. Nu sunt și nici nu voi fi vreodată perfectă. Departe de asta. Dar încerc să fac tot ce se poate cu ceea ce am la dispoziție.

Acesta e doar un alt jurnal. Adică un loc unde îmi voi scrie gândurile și, câteodată, frustrările. Îmi rezerv dreptul de a spune ce gândesc fără să trebuiască să explic și de ce gândesc într-un anumit fel, să-mi vărs nervii și frustrările (mai rare sau mai dese), să critic sau să fac din tânțar armăsar dacă simt nevoia. Pentru că fiecare are nevoie de o supapă pentru a se descărca și asta ”face bine la psihic”. Și îmi rezerv drepturile de mai sus pentru încă suntem într-o țară liberă și pentru că pot.

Vă rog din suflet, nu încercați să-mi demonstrați că eu sunt proastă și că alții sunt perfecți. Sau să încercați să mă faceți să-mi schimb modul de gândire. S-ar putea să o fac, s-ar putea să nu. Dar asta depinde numai de mine și se face în timp, nu pentru că așa vrea/spune cineva.

Vă mulțumesc celor care intrați aici fără gânduri ascunse sau intenții rele. Sper să găsiți ceva care să vă placă sau cu care puteți rezona. Dacă nu, atunci îmi pare rău și sper să nu-mi purtați pică pentru că îndrăznesc să gândesc/scriu altfel decât vă așteptați.

În sfârșit… Bine ați venit la mine acasă!

PS: Tot ce aberez eu pe aici și mai ales pozele sunt proprietatea mea, dacă nu, specific sursa. Dacă vreți ceva de aici aveți nevoie de acord scris. Dacă nu-l aveți sau dacă NU VREAU să-mi dau acordul sau nu puteți demonstra că mi-am dat acordul, atunci LABELE JOS de pe conținut! Sau pot să o spun și altfel: este INTERZISĂ copierea de conținut de pe acest blog fără acordul meu scris (blog protejat de legea nr. 8 din 14 martie 1996, cu privind dreptul de autor). Faceți-vă rost de propriile poze și/sau scrieți altceva. Subiecte sunt câte vreți. Enjoy!

Asta sunt eu:

Cu soțul în Irish…